inredningsarkitektur

Arkitektur med kvalitet för nu- och framtid.

Genom en taktisk och innehållsrik arbetsprocess, där delaktighet är en stark komponent, nås målet med nytänkande ideér för hållbara miljöer.

I Västra Götaland har man sedan 2001 utvecklat och arbetat med ett  processverktyg som är en lots under lokalprocessen när ombyggnationer ska göras i en offentlig miljö.

Processverktyget är framtaget för att öka medvetenheten hos verksamheter hur lokalprocesser går till och hur företag och verksamheter kan vara med och förändra sin arbetsplats på ett hållbart sätt. Metoden, som kallas Design med Omtanke, hjälper företaget att gå från verksamhetsidé till effektiva lokaler.

Jag var anställd av Västra Götaland och Fyrbodals kommunalförbund som processledare i Design med Omtanke´s arbetssätt.  Det är en arbetsmetod som jag som  inredningsarkitekt och möbeldesigner idag fortsatt arbeta utifrån och inspireras av.

Genom en bra arbetsprocess och samarbete blir nya miljöer nytänkande och hållbara för nuet och framtiden. En hållbar miljö måste tillåta föränderlighet och även vara nedbrytbar.

Hör gärna av dig om du har frågor angående arbetsmetoden!

 

 

Powered by WordPress | Designed by: FatCow Coupon | Thanks to Best CD Rates Online, Compare Online Brokers and Fat Burning Furnace

created by yta & innehåll