Färgsättning: Trapphus och entréer – Skogskällan, Grundskola

Beroende på tidpunkt, el- eller dagsljus skiftar upplevelsen av väggkulörerna. De blir turkosa, ibland ljust gröna, blå eller grå. Trappans gula räcke kontrasterar och de befintliga roströda klinkergolven framhävs.

Vi frågade rektor:
Blev entréhallen välkomnande och representerar den er?

– Den nya färgsättningen i entréhallen ger ett lugnt och välkomnande intryck som smälter samman med redan befintliga material och färger.

Och…
Hur fungerade det att arbeta med mig som inredningsarkitekt?

– Catarina är mycket lyhörd och lätt att arbeta med, hon har förmågan att lyssna in och förstå vilka behov och önskemål som finns i verksamheten och samtidigt komma med nya kreativa idéer och lösningar.
Catarina har verkligen lyckats kombinera funktion och design på ett sätt som gör den nya inredningen både praktisk och snygg. Den nya färgsättningen ger ett lugnt men tydligt och genomtänkt intryck som samtidigt är funktionellt i en skolmiljö som utsätts för mycket slitage.
Catarina är professionell i sitt bemötande, hon är lyhörd, flexibel och kreativ samt lätt att kommunicera och samarbeta med.

Caroline Gustafsson, Rektor Skogskällan, Stenmoskolan och Gula villan

 

You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply

Powered by WordPress | Designed by: FatCow Coupon | Thanks to Best CD Rates Online, Compare Online Brokers and Fat Burning Furnace

created by yta & innehåll